Savonlinnan Kauppaseuran hallitus on päättänyt perua maaliskuun herkuttelevat herrat- tapahtuman. Seuran toimesta ei järjestetä mitään muitakaan tapahtumia ainakaan maaliskuussa. Huhtikuun herkuttelevat ja viiniklubi päätetään lähempänä.

Tämä kaikki siksi, että Savonlinnan Kauppaseura haluaa tuntea vastuunsa ja jos vain suinkin mahdollista, estää korona-virusta leviämästä.

Jos käytät seuran tiloja toistaiseksi virusepidemian aikana, on hyvä muistaa seuraavaa:
-jos tunnet mitä tahansa flunssan oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua tms, älä tule seuralle vaan pysy kotona kunnes paranemisesta on kulunut 14 vuorokautta
-jos olet ollut ulkomailla, pidä sama 14 vuorokauden karanteeni ennenkuin tulet seuralle
-toistaiseksi emme kättele seuralla
-pese kätesi huolellisesti seuralle tullessasi

Siivooja huolehtii seuran siivouksesta tällä hetkellä erityisellä tarkkuudella.

Toivottavasti saamme kaikkien suomalaisten yhteistyöllä tämän epidemian laantumaan mahdollisimman pian ja voimme palata normaaliin päiväjärjestykseen myös Kauppaseuralla.

Muistakaa pestä käsiänne!