Savonlinnan kauppaseuran vuosijuhlaillallinen järjestetään perjantaina 20.11.2020 alkaen klo 18.30!

Kolmen ruokalajin illallisesta juomineen ja tarjoilusta vastaa Janne Larinen ja kumppanit.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtumaan otetaan poikkeuksellisesti vain 38 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Näin saamme pidetyksi turvavälit kunnossa.

Kirjoittamishetkellä koronatilanne on kaupungissa hallinnassa. Silti on ensiarvoisen tärkeää noudattaa yleisiä koronaohjeita. Jos osallistujalla tai kotiväellä on minkäänlaisia koronaan viittaavia oireita, pitää ehdottomasti jäädä kotiin. Osallistumisen voi perua hyvällä omallatunnolla vaikka tapahtumapäivänä, jos siihen on aihetta. Myös mahdollinen altistuminen, vaikka olisikin oireeton, pitää ottaa tosissaan ja jäädä kotiin.

Tilaisuus on avec.

Pukukoodi: Tumma puku tai smokki.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 16.11.2020. Ilmoittautumisesta tulee ilmetä, oletko tulossa yksin vai seuralaisen kanssa. Ilmoittautua voi sähköpostitse tai seuran ilmoitustaululla olevaan listaan.

Tervetuloa!

Sami Mikkonen