Savonlinnan Kauppaseuran hallitus on päättänyt perua maaliskuun herkuttelevat herrat- tapahtuman. Seuran toimesta ei järjestetä mitään muitakaan tapahtumia ainakaan maaliskuussa. Huhtikuun herkuttelevat ja viiniklubi päätetään lähempänä.

Tämä kaikki siksi, että Savonlinnan Kauppaseura haluaa tuntea vastuunsa ja jos vain suinkin mahdollista, estää korona-virusta leviämästä.

Jos käytät seuran tiloja toistaiseksi virusepidemian aikana, on hyvä muistaa seuraavaa:
-jos tunnet mitä tahansa flunssan oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua tms, älä tule seuralle vaan pysy kotona kunnes paranemisesta on kulunut 14 vuorokautta
-jos olet ollut ulkomailla, pidä sama 14 vuorokauden karanteeni ennenkuin tulet seuralle
-toistaiseksi emme kättele seuralla
-pese kätesi huolellisesti seuralle tullessasi

Siivooja huolehtii seuran siivouksesta tällä hetkellä erityisellä tarkkuudella.

Toivottavasti saamme kaikkien suomalaisten yhteistyöllä tämän epidemian laantumaan mahdollisimman pian ja voimme palata normaaliin päiväjärjestykseen myös Kauppaseuralla.

Muistakaa pestä käsiänne!

Maaliskuu on kääntynyt ja maaliskuun herkuttelut ovat jo ovella. Tällä kertaa ruoasta ja tunnelmasta vastaa Kimmo Vaahtoluoto apujoukkoineen. Tilaisuus on perjantaina 20.3 klo 18.30 alkaen. Ilmoittautua voi joko sähköpostiin paavo.koljonen@gmail.com tai seuran ilmoitustaululla olevaan listaan. Ilmoittaudu viimeistään 18.3.

Lämpimästi tervetuloa!!

Kärri-illat kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18.00.
Herkuttelevat Herrat kuukauden kolmas perjantai klo 18.30.
Viiniklubi kuukauden neljäs tiistai klo 19.00.
Edellä mainituilla ei toimintaa kesä – elokuun aikana.
Rosvopaisti elokuun kolmantena perjantaina.
Mahdollisista esitelmistä ilmoitetaan erikseen.

Muut tapahtumat:
Biljardin kaupunkiottelut